Meidän Icumsa 45 sokerimme on korkeinta laatua ja tarjoaa erinomaista makeutta kaikkiin leivonta- ja ruoanlaittotarpeisiisi. Se on hienoksi jauhettu ja liukenee helposti, mikä tekee siitä ihanteellisen jälkiruokien ja juomien valmistamiseen. Sokerimme saadaan parhaista sokeriruokolähteistä ja sitä käsitellään tiukkojen laatuvalvontakäytäntöjen alaisena.
Icumsa 45 sokeri on saatavilla eri pakkauskokoina, jotta se vastaa yksilöllisiä tarpeitasi. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät korkealaatuista ja luotettavaa sokeria. Luota sokerimme laatuun, jotta voit hienosäätää ruokalajisi.
Tarjoamme täydellisen valikoiman tuotteita, jotka sisältävät Brasilialaisen Valkoisen Jalostetun Sokerin Icumsa 45, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Brasilialainen Valkoinen Jalostettu Ruokosokeri - Tarjoamme kaikkia tyyppejä ja parasta laatua sokeria (ICUMSA 45, 100, 150 ja muita). Jalostettu Valkoinen/Ruskea Sokeri ICUMSA-45, Brasilialainen Jalostettu Valkoinen Sokeri Icumsa 45, Jalostettu Valkoinen ICUMSA45 Sokeri, Valkoinen Puhdas Sokeri ja Raaka Ruskea Sokeri. Tarjoamme korkealaatuista Brasilialaista Valkoista Jalostettua Sokeria Icumsa 45 Tukkumyyntinä, jotta voimme täyttää arvostettujen asiakkaidemme tarkat vaatimukset. Meidän tarjoamamme sokeri tunnetaan puhtaudestaan ja erinomaisesta kiteisestä muodostaan. Pidämme sen turvallisena ja toimitamme sen ajallaan säilyttämällä sokerin kehittyneessä varastossamme. Lisäksi, jotta se pysyisi eristyksissä epäpuhtauksista, tarjoamme sen laadukkaassa ja hygienisessä pakkauksessa.
Sokeri on makeutusaine, joka lisää makua ja rakennetta laajaan valikoimaan ruokia ja juomia. EG Export and Import tarjoaa korkealaatuista sokeria, joka on peräisin suoraan Brasilian rikkailta sokeriruokopelloilta. Sokerimme tunnetaan puhtaudestaan ja tasaisuudestaan, mikä tekee siitä suositun valinnan sekä teolliseen että kuluttajakäyttöön. Olitpa sitten leipomassa kakkua tai makeuttamassa kahvia, sokerimme takaa täydellisen makeuden joka kerta.
Olemme sitoutuneet kestävyyteen ja innovaatioon sokerintuotantoprosesseissamme. Tuotteitamme luottavat teollisuus ja kuluttajat ympäri maailmaa niiden vertaansa vailla olevan laadun vuoksi. Erilaisia pakkausvaihtoehtoja on saatavilla, joten voit valita tarpeitasi parhaiten vastaavan. Koe EG:n sokerituotteiden makeus ja erinomaisuus ja vie kulinaariset luomuksesi uusiin korkeuksiin.
Premiumlaatuinen Guarana-jauhe. Varovasti kuivattu erityisesti kehitettyissä kuivauslaitoksissa matalassa lämpötilassa, mikrobiologiset laboratoriotulokset vastaavat tiukkoja lääketieteellisiä sääntöjä.
Guarana-jauheemme on ihanteellinen sekoitettavaksi suklaaseen, patukoihin, fitnessjuomiin, tabletoimiseen ja kapseloimiseen.
OMINAISUUDET:
• Hellävarainen kahvinautinto - stimuloiva, virkistävä, ei piristävä.
• Keskittyminen ja suorituskyky useiden tuntien ajan.
• Herättää - ei hermostuta.
• Terveellinen vaihtoehto kaikille, jotka eivät siedä kahvia.
• Pitää kehon ja mielen vireänä.
• Lieventää päänsärkyä lempeästi.
• Luonnollinen ruokahalun hillitsijä.
• Terveellinen "opiskelijaruoka" - tekee valmiiksi kokeisiin.
Raaka-aineen alkuperä: Brasilia
Pakkauksen koko: 25 kg
Valkosipulirakeet, jauhe ja viipaleet ovat olennaisia ainesosia maailmanlaajuisissa keittiöissä. Valkosipuli tunnetaan monipuolisesta maustaan, joka täydentää laajaa valikoimaa suolaisia ruokia. Rakeita ja jauhetta käytetään pastakastikkeissa, wok-vihanneksissa ja intialaisessa ruoassa, kun taas viipaleet tuovat ainutlaatuista makua paahdettuihin perunalastuihin. Laadun säilyttämiseksi valkosipulituotteet tulisi säilyttää tiiviisti suljetuissa astioissa, poissa valosta ja kosteudesta.
BIO Agavesokeri / BIO Agavesiirappi
BIO Agavepaksu- tai BIO Agavesiirappi on yleensä kultaharmaa, ohut, puhdas siirappi, joka on valmistettu kontrolloidusti luomuviljellyistä agaveista (DE-ÖKO-006). Kultaharmaan perusversion lisäksi on erityisiin käyttötarkoituksiin agavesiirappia, joka vaihtelee vaaleasta hyvin tummaan. BIO Agavesiirappi on vaihtoehtoinen makeutusaine, jota käytetään usein vegaanien keskuudessa. Myös ravintola-alalla agavepaksuainetta käytetään mielellään, esimerkiksi cocktaileissa.
Meksikossa eri agavelajikkeista valmistettu raaka-aine koostuu glukoosista, mutta pääasiassa fruktoosista (noin 80 %), mikä antaa sille erittäin matalan glykeemisen indeksin. Agavepaksuainetta käytetään usein sokerin korvikkeena, ja erityisesti vegaanit käyttävät sitä myös hunajan sijasta. Se on hieman makeampaa kuin mehiläistuote.
BIO Agavesiirappi liukenee nopeasti ja sitä on saatavilla eri värisävyissä ja erilaisissa...
Muscovado: Muscovado on sokeriruokosokeria Mauritius-saarelta, ja sitä kutsutaan myös Barbados-sokeriksi. Pienen Intian valtamerellä sijaitsevan saaren ilmasto on ihanteellinen sokeriruohon viljelyyn. Toisin kuin useimmat ruskeat sokerit, jotka valmistetaan lisäämällä melassia jalostettuun valkoiseen sokeriin, Muscovado-sokeri ottaa makunsa ja värinsä lähteestään, sokeriruokomehusta. Tästä syystä Muscovado-sokerissa on edelleen luonnollisia mineraaleja ja vitamiineja sokeriruohosta. Sen melassipitoisuus on 10-15 %, joten se on koostumukseltaan erittäin pehmeää, paakkuista ja kosteaa. Maku ja käyttö: Muscovado-sokerin maku on pehmeä toffeesta ja maltista, mikä antaa tälle sokerityypille sen ainutlaatuisen luonteen. Muscovado-sokeri on kestävämpi korkeita lämpötiloja vastaan kuin muut sokerit, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi lämpimissä ruoissa tai leivonnassa.
Brasilian ICUMSA 45 Valkoinen Jalostettu Ruokosokeri
Kidesokeri. Kidesokeri on sokeri, jota pidetään yleisenä "valkoisena" tai "pöytäsokerina". ...
Tomusokeri. Tomusokeri on koostumukseltaan samanlainen kuin kidesokeri, mutta sillä on paljon hienompi rakenne. ...
Konditoriasokeri. ...
Ruoho- tai ruskeasokeri. ...
Ruokosokeri. ...
Maissisiirappi ja korkean fruktoosin maissisiirappi.
Sokeriruoko sokeri viittaa jalostettuun valkoiseen sokeriin. Raaka sokeriruoko sokeri on osittain jalostettua ja sisältää noin 0,3–yksi prosentti melassia, joka on sekoitettu sokerikiteiden kanssa.
Olemme suoran sokerin ICUMSA 100 viejiä, joka on korkealaatuista ja myymme sekä toimitamme sitä ympäri maailmaa erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Agro Exports etsii vakavia asiakkaita luodakseen pitkäaikaisia liiketoimintasuhteita. Odotamme innolla yhteistyötä kanssanne.
OTTAKAA YHTEYTTÄ, jotta voimme toimittaa teille sokeria ICUMSA 45 Brasiliasta
rafinointisokeria
Tarjoamme elintarvikelaatuista tuotetta, joka on valmistettu kiteyttämällä puhdistettu ja suodatettu siirappi, joka on poistettu sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Tämä siirappi kuivataan ja seulotaan, jotta saadaan suosituimmat sokeriluokat. Tuote on valkoista ja sen sakkaroosipitoisuus on 99,85 prosenttia. Tätä tuotetta voidaan kutsua hienoksi rakeiseksi sokeriksi tai erittäin hienoksi rakeiseksi sokeriksi markkina-alueesta riippuen.
Viite
3380380059889
Kiteytetty, jalostamaton vaalea ruokosokeri on kullanväristä. Sen maku on makea (makeampi kuin ruskea sokeri).
Käyttöohjeet
'Vaaleaa' ruokosokeria voidaan käyttää maitopohjaisissa jälkiruoissa, teessä, kahvissa, suklaassa ja leivonnaisissa. Se on myös erinomainen hillo- ja sosereseptien valmistamiseen.
Tuotamme seoksia ja raaka-aineita elintarviketeollisuudelle, mukaan lukien tuotteita, joissa on sokereita ja makeutusaineita elintarviketeollisuudelle.
Tomusokerin korvike, joka on valmistettu 100% erytritolista. Erytritolitomusokeri on erinomainen korvike tomusokerille kotitaloudessa ja se on myös diabeetikoille ystävällinen. Sen makeus vastaa noin 70% sokerin makeudesta.
Turkin ilmasto ei ainoastaan mahdollista granaattiomenien hedelmällistä viljelyä, vaan parantaa myös niiden makua ja laatua, mikä lisää vientikysyntää. MaysaFruitsina otamme paikkamme granaattiomenaviennissä.
Ohra jyvät – ihmeellinen proteiinin lähde (noin 10 g per 100 g puuroa), sillä sen biologinen arvo ylittää vehnäproteiinit. Noin 5 % raaka-aineista ohrapuurosta – tämä on kuitua. Lisäksi ei pidä unohtaa kaikkein tärkeintä – ruskeita rasvoja ja hiilihydraatteja, joita puuro sisältää. Annos valmista puuroa – ihmeellinen energian lähde. 100 g raaka-ainetta sisältää yli 300 kcal. Ja 100 g puuroa, joka on valmistettu ilman oliiviöljyä, sisältää vain 75 kcal lopullisessa annoksessa.
Pitkään olemme puhuneet ohratuotteista kuin luonnollisista lääkkeistä vilustumiseen, ruoansulatuskanavan vaivoihin. Niitä on käytetty, kun on tarvittu kouristusten lievittämistä ja tulehduksen lisäämistä. Toisaalta, persialainen lääkäri ja filosofi keskiajalla Avicenna oli vakuuttunut siitä, että ohrasuurimot auttavat kehoa valtavasti kuona-aineiden, myrkkyjen ja allergioiden muodossa.
Rikkaan ja hunajaisen koostumuksensa ansiosta se on erittäin arvostettu energian antavien ominaisuuksiensa vuoksi. Se on eniten kulutettu lajike Arabian niemimaalla. Alun perin Qassim-alueelta Saudi-Arabiassa.
Valmistuksessa hedelmä- tai vihannessose levitetään ohuena kerroksena kuumennetulle rumpulle ja alkaa heti kuivua. Kuivumisprosessin jälkeen tämä kerros joko jauhetaan hienoksi jauheeksi tai raaputetaan veitsellä flakeseiksi.
Myymme parasta laatua kaikista tuotteista. Etsimme vakavia ostajia, jotka etsivät mitä tahansa tuotteitamme. Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarjouksemme eri tuotteistamme.
OLE HYVÄ JA JÄTÄ MEILLE SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI
Päiväntasaussokeri on luonnollinen ja orgaaninen tuote, joka on täysin läpinäkyvä ja vaaleankeltainen ulkonäöltään. Se uutetaan ja tiivistetään kirkastamis- ja uuttamisprosessin aikana, mikä tekee siitä yhden arvokkaimmista päivämäärätuotteista. Päiväntasaussokeri on sopiva vaihtoehto sokerille sekä kotitalous- että teollisuuskäyttöön, sillä se säilyttää hyödylliset yhdisteensä ja ominaisuutensa käytettäessä kuumissa nesteissä. Esimerkiksi sitä voidaan käyttää juomien makeuttamiseen, leivonnaisten, kakkujen, jäätelön, hillojen ja erilaisten siirappien valmistamiseen. Päiväntasaussokerin ominaisuuksiin kuuluu, että se on täysin luonnollinen ja orgaaninen tuote. Fruktoosin läsnäolon vuoksi sillä on matala glykeeminen indeksi, mikä tekee siitä erittäin sopivan ruokavalioihin.
Olemme Icumsa 45 sokerin toimittaja, joka tunnetaan korkeasta puhtaudestaan ja laadustaan. Sokerimme valmistetaan parhaista raaka-aineista ja se on ihanteellinen käytettäväksi elintarviketeollisuudessa. Vientiä teemme ympäri maailmaa ja tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja sekä nopeita toimitusaikoja. Luottakaa kansainvälisen kaupan kokemukseemme löytääksenne parhaat sokerituotteet tarpeisiinne.
ICUMSA: 45 RBU.
Sopii ihmisten kulutukseen.
Polarisaatio: 99,80 % min.
Kosteus: 0,04 % max painosta.
Tuhoainepitoisuus: 0,04 % max painosta.
Liukoisuus: 100 % kuiva/vapaa hieno virtaava.
Säteily: Normaali kansainvälisesti hyväksytyn rajan sisällä.
Sato: Nykyinen.
Magnettiset hiukkaset: 4 mg/kg.
SO2: 70 mg/kg.
Väri: Kimalteleva valkoinen enintään 45 Icumsa vaimennusyksikköä (Icumsa-menetelmä).
Granulaatio: Hieno standardi.
Tuhoaine sähköisesti: 0,04 % max. (kuivan painon perusteella) Johtokyky.
Rikkidioksidi: 20 mg/kg min.
Sedimentit: Ei mitään.
Haju: Ilman hajua.
Vähentävä sokeri: 0,05 % max painosta.
HPN Staph Aureus: Ei.
Max AS: 1 P.P.M.
Max PS: 2 P.P.M.